SERVICII CATERING CORPORATE

Masa de prânz, în fiecare zi, la locul de muncă.

Știm cât de importantă este masa de prânz proaspăt gătită și servită. Tocmai de aceea, Uplift Catering Services oferă companiilor posibilitatea de a contracta, pentru angajați, meniuri săptămânale cu masa de prânz completă, livrată direct la locul de muncă în București și Ilfov.

* Exemplu de meniu săptămânal

Meniu Standard

Supă cremă de morcovi cu ghimbir

Morcovi şi ghimbir proaspăt plus o notă de smântână cremoasă, toate împreună completează gustul perfect.

Rulou din piept de pui Pnako

Straturi de şuncă şi mozzarella aşezate cu grijă în interiorul puiului cu crustă crocantă din Panko, garnitură delicioasă de cartofi copţi şi morcovi baby.

Tarta cu visine si Crème Brûlée

O tartă cu cremă dulce şi crème brûlée, completată cu vişine aromate, vă promite experienţa unui desert memorabil.

LUNI

Meniu Vegetarian

Supă cremă de morcovi cu ghimbir

Morcovi şi ghimbir proaspăt plus o notă de smântână cremoasă, toate împreună completează gustul perfect.

Burger vegetarian cu salată verde

Într-o combinaţie delicioasă de legume proaspete, fulgi de ovăz, caşcaval şi pătrunjel, asezonată cu salată verde şi roşii.

Cheesecake cu caise

Cheesecake cremos cu gem de caise, completat cu o delicioasă crustă de aluat sfărâmicios.

Meniu Standard

Supă de pui cu tăiței

Legumele proaspete – ţelina, morcovii, ceapa, ardeiul gras, împreună cu carnea frageda de pui, tăiţeii gustoşi şi garnisit cu pătrunjel verde din belşug.

Cotlet de porc cu sos de legume, orez și broccoli

Gustul savuros al cotletului de porc combinat cu broccoli, înmuiat în sos de legume şi servit cu orez. O masă copioasă şi sănătoasă!

Tarta cu brânză și caise

Vă veţi îndrăgosti de acest desert minunat cu caise: un cheesecake cremos cu gem de caise, completat cu o delicioasă crustă de aluat sfărâmicios.

MARȚI

Meniu Vegetarian

Supă cremă de ciuperci

Această supă aromată şi cremoasă, făcută doar cu ingrediente proaspete, îţi oferă o masă sănătoasă şi delicioasă, combinată perfect cu crutoane crocante.

Dovlecel umplut cu orez și tofu

Acest dovlecel vegan are la bază o reţetă bogată cu legume, cu ardei gras, ciuperci şi amestecat cu orez şi tofu. Un deliciu!

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

Meniu Standard

Supă cremă de roșii

Sigur vei iubi această reţetă clasică de supă de roşii! Completată cu busuioc proaspăt şi crutoane, creează un echilibru de gusturi intense.

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara autentice, completate cu fâşii delicioase de bacon şi amestecate într-un sos brânzos fin, te vor face să îţi doreşti şi a doua porţie!

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

MIERCURI

Meniu Vegetarian

Supă cremă de roșii

Sigur vei iubi această reţetă clasică de supă de roşii! Completată cu busuioc proaspăt şi crutoane, creează un echilibru de gusturi intense.

Ratatouille cu orez Basmati

Vinete, dovlecel, ardei, ciuperci, ceapă şi sos de roşii, toate într-o combinaţie delicioasă cu orez basmati.

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

Meniu Standard

Ciorbă de văcuță

Cu bucăţi fragede de vită, legume, cartofi şi plante aromatice, ciorba de văcuţă este o alegere minunată pentru prânzul tău sau chiar pentru cină.

Pulpă de pui cu sos de brânză

Pulpă suculentă de pui şi cartofi crocanţi, echilibraţi cu fasole verde şi sos de brânză.

Crumble cu vișine și cacao

Un adevarat răsfăţ culinar, cu o notă fructată oferită de vişinele proaspete, pandişpan pufos cu cacao şi crumbles crocante.

JOI

Meniu Vegetarian

Supă cremă de morcovi cu ghimbir

Morcovi şi ghimbir proaspăt plus o notă de smântână cremoasă, toate împreună completează gustul perfect.

Spaghetti cu legume

Spaghetele noastre cu legume sunt un amestec simplu de ţelină, morcovi, ardei, roşii cherry şi dovlecel, completând gustul cu parmezan ras.

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

Meniu Standard

Supă cremă de legume asortate

Crema de legume este o reţetă vegană savuroasă, cu ţelină, cartofi, ceapă, morcovi şi ardei gras şi servită cu crutoane.

Lasagna

Lasagna este una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri din lume, iar reţeta noastră este absolut delicioasă. 

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

VINERI

Meniu Vegetarian

Supă cremă de legume asortate

Crema de legume este o reţetă vegană savuroasă, cu ţelină, cartofi, ceapă, morcovi şi ardei gras şi servită cu crutoane.

Tartă cu ceapă și mozzarella

Aluat de foietaj pufos, ceapă şi mozzarella mărunţită din abundenţă, completat cu roşii coapte suculente.

Tarta cu mere în stil franțuzesc

Această tartă clasică de mere în stil franţuzesc vă oferă o porţie dublă de mere delicioase.

Servicii Catering Corporate

Reţetele noastre fresh, semnate de Chef Jakob Hausmann, potrivite atât pentru prânz cât şi pentru cină, vă vor delecta gustul prin combinaţii inedite şi inovatoare, dar şi prin reinterpretarea şi perfecţionarea unor feluri de mâncare familiare, îndrăgite de toată lumea.

Cu o configurare flexibilă, potrivită pentru toate gusturile, puteţi alege din variantele standard de meniu sau din opţiunile vegetariene şi vegane, completate, bineînţeles, de o selecţie delicioasă de deserturi.

Meniul oferit este diversificat, ingredientele alese sunt întotdeauna proaspete, iar prepararea lor se face respectând cele mai stricte condiții de igienă. Alege-ţi preparatele favorite din catalogul nostru.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne folosind formularul de mai jos pentru configurarea meniului preferat și bucură-te de o masă de prânz livrată direct la tine la birou!

Opțiuni confidețialitate

12 + 1 =